Saturday, February 2, 2013

SegMen 'SAYA FOLLOW U, U FOLLOW ME'


Assalamualaikum WBT...semua...

^___^


...................................................

Alhamdulillah, ada sahabat join segmen..memang first time

buat keje cmni tapi kite ikut je..ok?

hehehe ^______^




"........berkenalan dengan blogger baru dan berkongsi tips...."
sedikit petikan dari empunya pengajur segmen ini


Tak tahu nak coretkan apa lagi  dekat sini tapi banyak kite follow

makin banyak kita berjalan secara maya bukan?

hihihi...so, jom join segmen ini

SEGMEN 'SAYA FOLLOW U, U FOLLOW ME'

17 comments:

  1. Assalammualaikum....

    Terima kasih bebanyak kerana sudi join sehmen saya..

    mselim3

    pls: Pape nanti saya buat bloglist dan saling lah follow memfollow k.

    ReplyDelete
  2. Mohd Selim Zainal:

    In Shaa Allah..tq..^__^

    ReplyDelete
  3. dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  4. Salam kenal...
    Follow sini dari segmen sama.. =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  6. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...Saya juga dari segmen yg sama. Dah follow blog awak. Jemputlah ke blog sy bila free. Happy blogging and TQ.

    http://jukdin.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  8. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama..done follow you..follow me back..=)

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...

    singgah dari segmen sama :)

    http://www.khairilmazri.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  11. salam kenalan dari cinta03
    datang dari segmen yang sama...

    http://bebelancinta03.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-u-u-follow-me-by.html?showComment=1360896374181#c287070319666240705

    ReplyDelete
  12. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    angkat kaki join sini :)

    ReplyDelete
  13. Salam,,done follow,,let's follow back!
    http://khairunnadhirah99.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  14. salam dik..

    akak dari segmen yang sama

    http://aleeyaalifpermataku.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama. singgah n follow :)
    http://karipapkensar.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  16. salam,

    firda datang follow awak balik =)

    http://aleeyaalifpermataku.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-follow-uu-follow-me-by.html

    ReplyDelete
  17. Salam ukhwah…Done follow u…Jemputlah join my 1st segmen…
    http://eikorina.blogspot.com/2013/03/segmen-eikorina-first-bloglist.html

    ReplyDelete

Sepatah sudah mencukupi,
InsyaAllah teguran bermakna
hehe^^

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ittirashai!